Tízméteres fa dőlt a Mártírok útjára – ez történt a hétvégén

Az elmúlt hétvégén tizennyolc alkalommal riasztották a baranyai tűzoltókat. A legsúlyosabb esetekről a katasztrófavédelem számolt be képek kíséretében.

hirdetés
Uránia Mozi

Melléképületben keletkezett tűz november 18-án, szombat hajnalban Pécsett, a Páfrány utcában. A tulajdonos egy porral oltó segítségével megkezdte az oltást, majd a pécsi hivatásos tűzoltók egy sugárral fékezték meg a lángokat. A tűz vélhetően a helyiségben működő kemence túlmelegedése miatt keletkezett, a lángok a falakat, illetve a tető egy részét károsították, de senki nem sérült meg.

hirdetés
Uránia Mozi

Tízméteres fa dőlt az útra Pécsett, a Mártírok útján később, délután. Az útakadályt okozó fát a pécsi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel feldarabolták, majd eltávolították. Az eset során egy kerítés károsodott, személyi sérülés nem történt.

Egy Táncsics Mihály utcai családi ház szobájában keletkezett tűz este Szentlőrincen. A szigetvári hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a lakók elhagyták az épületet, a mentők kórházba szállították őket. A szobában a berendezési tárgyak égtek, a tüzet elektromos meghibásodás okozhatta.

Két autó ütközött össze vasárnap délután Harkányban, a Siklósi úton. A siklósi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a megrongálódott járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak, de ez esetben sem sérült meg senki.

Hirdetés