Tragikus hirtelenséggel hunyt el az aljegyző

Ötvenhárom éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Reményiné dr. Németh Csilla, a Baranya Megyei Önkormányzat Hivatalának aljegyzője. Az önkormányzat saját halottjának tekinti. Temetéséről családjával egyeztetve később intézkednek. Az alábbiakban Pohl Marietta, a Baranya Megyei Közgyűlés alelnökének búcsúztatóját olvashatják:

hirdetés

“Búcsúzunk, mert Reményiné Dr. Németh Csilla elment közülünk. Ereje teljében, telve energiával, tervekkel, a legszebb korban ragadta el tőlünk a kegyetlen végzet. A döbbenet, a szívszorító érzés a hír hallatán, leírhatatlan.

Az együttérzés könnyei csak felszínét jelzik bánatunknak. Elment, hirtelen, búcsú nélkül egy igaz barát, aki tudását önzetlenül, szabadidejét feláldozva adta nekünk. Most, megkésve ébredtünk rá, talán nem kellett volna elfogadni tőle ezt az áldozatot. De ahogy ismertük ezzel megbántottuk volna, mert amit adott, azt megbecsülésből, szeretetből adta.

Fontos ajándékot adott nekünk emberségből, szeretetből, tisztességből. Ránk az maradt, hogy tisztességgel és méltóképpen elbúcsúzzunk Tőled. Távozásod pótolhatatlan veszteség, csak az ad némi vigasztalást, hogy szívünkben Velünk élsz tovább! Nyugodjál békében!”