A trendé a főszerep Pécsett!

Szombaton megtudhatunk mindent a tavaszi divatról, trendekről és még személyes tanácsadást is kérhetünk a szakemberektől. Délelőtt ugyanis kerekasztal beszélgetés lesz a Tavaszi Zsongás Női nap program keretein belül. A különleges vendégek pedig Dudás Attila, Klotcz Edit és Kovács Anita lesznek. 

hirdetés

Szombaton 11:00 órakor, a Tavaszi Zsongás Női nap keretein belül egy izgalmas kerekasztal beszélgetést hallgathatnak meg az érdeklődők. A helyszín az Apáczai Nevelési Központ, a beszélgetés fókuszában pedig a divat, trendek, stílusok és személyre szabott átalakítás. A beszélgetés részvevői Dudás Attila pécsi mesterfodrász, Klotcz Edit divattervező, és Gajdosné Kovács Anita sminkmester. A vendégek körüljárják majd a 2015 évi trendeket, azt hogy hogyan is kellene követnünk az aktuális divatot, hogy milyen ruhák kiknek állnak jól, sportosan vagy elegánsan öltözködjünk, és hogy hogyan készítsünk el tuti frizurát és sminket percek alatt.

A kerekasztal beszélgetést követően pedig amiről szó volt, be is mutatják, ugyanis három kertvárosi hölgyet, anyukát választottak ki előzetesen a szervezők, akiken be tudják majd mutatni hogyan is kell igazán jól csinálni. A résztvevők ingyenes személyes tanácsadást is kérhetnek a szakemberektől, ugyanis az egy órás program után a szakértőktől személyesen is lehet kérdezni akik csakis erre szánnak két órát.

Délután 15:00 órától pedig pécsi tervezők, divatszalonok bemutatóit láthatjuk az ModellArts Ügynökség modelljeivel. A következő márkák legjobbjait láthatjuk a bemutatón:

– Great Minds Think Alike – polók, sapkák, napszemcsik – Sweet Like Pécs
– Chic Streat Design – Szabo Timi fiatal écsi divattervező
– Fekete Nyúl – Pécs Belvárosi divatüzlet
– SZOM-HOR kesztyűk – Pécsi Kesztyű bemutató
– Mese kapaszalon – pécsi kalapok bemutaója
– Goldián ékszerek – ékszerbemutató