Tüke-kártya: lokálpatrióták előnyben

Olcsóbban vásárolhatunk az Első Pécsi Adventi Művészeti, Kézműves és Mesevásáron a Tüke- és a Nyugdíjas Kártyával, ráadásul a vásár helyszínén igényelhetünk is, ha még nem rendelkeznénk valamelyikkel, amiért forralt borra váltható bón jár.
Forraltbor, krampampuli, pjeskavica, 77 pécsi mesélő és számtalan program – az Első Pécsi Adventi Művészeti, Kézműves és Mesevásár érdekes eseményekkel, ételekkel, italokkal és persze számos kézműves portékával várja a látogatókat.

hirdetés

Hogy a készülődés ne az árakról, hanem a várakozásról és szeretetről szóljon, a város kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a vásár teljes ideje alatt valamennyi termékre és szolgáltatásra.

A Tüke és a Nyugdíjas Kártyával tíz százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg a kézművesek remekeit. Ha megfáradtak, akkor pedig egy pohár italt és néhány finom falatot fogyaszthatnak az eredeti ár tizedével olcsóbban.

Aki eddig nem igényelt Tüke vagy Nyugdíjas Kártyát, a Széchenyi téren található Tüke Kártya faházban haladéktalanul tegye meg, hiszen azon túl, hogy 2012-ben a kellemes meglepetésekben lesz része a kártyák szolgáltatás- és partnerbővítése eredményeként, lokálpatrióta döntése azonnali előnyeként téli italra váltható bónt vehet át.

Az adventi vásár kedvezményei, a bón és a jövő évi Tüke Kártya fordulatok azt mutatják, Pécsett szó szerint megéri regisztrált lokálpatriótának lenni.

Forrás: Városháza