Új civil időszámítás

Kővári János indul az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) színeiben polgármesterjelöltként az őszi választáson – jelentette be az egyesület pénteken az “új civil időszámítás” jelmondattal meghirdetett sajtótájékoztatón. 

hirdetés

– Pécs egy szép város, láthatóan barátságos, békés – kezdte Kővári a sajtótájékoztatón. Szerinte a város gazdasága nem talált magára, mert nem menedzselték ezt a területet, de ők a pécsiekben bíznak, akik közül nagyon sok embert ismernek.

– Nagyon sokan a tehetségükkel, szorgalmukkal szeretnék segíteni ezt a várost, de ezt eddig nem tehették meg, mert nem pécsi volt a politika – mondta a polgármesterjelölt. Az ő céljuk az, hogy a pécsi emberek és a pécsi értékek érvényesüljenek a politikában. Nem lehet tovább pártoskodni, a pécsi emberek összefogására van szükség – mondta.  Ehhez szerinte megvan 12 éves önkormányzati és 4 éves parlamenti képviselőségi tapasztalat részéről.

Lengvárszky Attila, az ÖPE pécsi képviselője még hozzátette, hamarosan bemutatják az őszi választáson induló képviselőjelöltjeiket is.

A sajtótájékoztatón részt vett Vicze Csilla, a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivője is, aki támogatásáról biztosította a szervezetet.