Új munkahelyek a színháznál

A Pécsi Harmadik Színház Nonprofit Kft. sikeresen pályázott és 19,99 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el öt ember foglalkoztatására és képzésére, emellett működésének elősegítésére eszközöket is vásárolt.

hirdetés

A teátrum a hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása kapcsán igényelt támogatást. A célcsoporttagok munkáját folyamatosan figyelemmel kísérő és segítő mentor foglalkoztatása valósult meg, valamint egy fő pénzügyi vezető és egy fő projektmenedzser vállalkozói jogviszonyban látta el a pályázattal kapcsolatos teendőit a projektidőszak alatt.

Emellett megvalósult a célcsoporttagok képzése is: a pályázat keretein belül az 5 fő munkavállaló 270 órás angol nyelvi képzésen és 30 órás kommunikációs tréningen vett részt. Az oktatásokon szerezhető kompetenciákkal a munkavállalók munkavégzése a pályázat sikeresebb megvalósíthatóságát magasabb fokon szolgálta.

A fejlesztés eredményeként a Pécsi Harmadik Színház NKft. eszközöket is vásárolt: 5 darab notebookot, valamint a működésükhöz szükséges szoftvert.