Új tagokkal bővülhet a Rádió 1 hálózata

Kilenc adó csatlakozhat a Rádió 1 hálózatához; az ehhez szükséges jóváhagyást e heti ülésén adta meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

hirdetés

A jelenleg Sopron Rádió, Tisza-tó Rádió, Rádió Focus (Salgótarján), a Debrecen Rádió FM95 és a Rádió Eger néven szóló médiaszolgáltatások, illetve Baranya megyében a Pécs 90,6 MHz, Villány 100,9 MHz, Komló 99,4 MHz és Mohács 93,8 MHz frekvenciákon működő kereskedelmi rádiók hálózatba kapcsolódási kérelmét május 15-i határidővel hagyta jóvá a testület.

Jelezték azt is: a médiatanács elfogadta a Telkibánya 100,6 MHz és a Tokaj 101,8 MHz helyi rádiós frekvenciákra vonatkozó pályázati felhívási tervezetét; a pályázati kiírások csütörtöktől olvashatóak a médiatanács honlapján.

 

  • Hammer Head Bang

    Az eddigi reggeli műsor átkerül délelőttre? Mely műsorok maradnak, melyek szűnnek meg? Az említett éjszakai és reggeli idősávon kívül mikor veszi át a központi műsorfolyam a szót, és melyik 8 órában marad meg a pécsi műsor? A pécsi műsorrend hogyan változik? Mindez a másik két, a megyében lévő Rádió1-re (Villány s Mohács) is érvényes pont ugyanígy vagy változtatásokkal? Köszi előre is a válaszokat!