Új testben dobog az elgázolt kisfiú szíve

Katona és hős akart lenni Gergő, akit múlt héten ütött el egy autó Pécs-Vasason. A nyolcéves kisfiú agyhalottként még egy napig élt, de az orvosok a szülőknek azt mondták, a súlyos fejsérülések miatt, egy százalék esély van a túlélésre.

hirdetés

A szülők végül úgy döntöttek, hogy felajánlják a fiú szerveit, hogy tényleg hős lehessen az általános iskolásból. A család úgy tudja, fiuk szívét már be is ültették egy három éves kislányba.

Hétfőn számoltunk be arról, hogy a nyolcéves Gergőt múlt hét csütörtökön ütötték el Pécs-Vasason. Lovagolni volt barátaival a szomszédos településen, majd gyalog indult el haza. Az út szélén haladtak, egymás mögött, amikor hátulról egy autó elsodorta őket. Gergő barátja még félre tudott ugrani, de a nyolc éves fiú már nem.

 

A szülőkhöz a balesetet túlélt kisfiú futott el, hogy szóljon nekik mi történt. Gergő apja azonnal a helyszínre rohant, ahol már a mentők próbálták újraéleszteni a fiát. A kisfiúnak azonban olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy már nem tudták volna megmenteni.

Hirdetés

Comments are closed.