Újdonságok a Harkányi Fürdőfesztiválon

Van valami a levegőben. Földön és vízen egyaránt fesztiválhangulat uralkodik, amiből természetesen nem maradhat ki a méltán híres Harkányi Fürdőfesztivál sem, amely idén július 24-26. között már 22. alkalommal várja a strandolni, sportolni és szórakozni vágyókat.

hirdetés

Karneválokat idéző mediterrán pezsgés tölti meg a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő területét, amelyre évről évre több látogató kíváncsi, nem véletlenül. A továbbra is elérhető gyógyszolgáltatások mellett a színvonalas programok, a jobbnál jobb koncertek és a strandolás egész napos élményeket nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. A fellépők között köszönhetjük majd többek között Kasza Tibit, Pál Dénest, az Unique együttest, Farkas-Jenser Balázst, Janicsák Vecát és DJ Portugált, de fellép JJ Midnight a Queen gitárosa is, vasárnap este pedig a Halott Pénz zenekara lesz a hab azon a bizonyos tortán.

– Az elmúlt években neves előadóink és izgalmas programjaink mindig nagyszámú érdeklődőt vonzottak. Bízunk benne, hogy idén az időjárás is kedvez és több ezer vendég lesz ismét kíváncsi a legnagyobb harkányi eseményre! – nyilatkozta Hegyi Ákos vezérigazgató.

A háromnapos rendezvénysorozat alatt állandó programként szolgálnak majd a különböző vízi tornák, zsírégető fitneszprogramok, TRX, kangoo és zumba edzések, hogy a látogatóknak alkalmuk legyen ledolgozni az ebédre elfogyasztott lángost, ami elmaradhatatlan kelléke egy igazi strandolásnak. Ezek után a bátrak megmérettethetik magukat egymással, hiszen idén is megrendezésre kerül a már tradíciónak számító és minden évben osztatlan sikert arató vizes pólós mell- és pocakszépségverseny. A kisgyermekeket játszóház, kreatív foglalkozások, a PécsZoo terráriumi bemutatója, és Ribizli bohóc várja! Tehát elő a strandlabdákkal és a törölközőkkel, hiszen július 24 és 26 között mindenkit sok szeretettel és rengeteg élménnyel vár a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő.

Bővebb információ: info@harkanyfurdo.hu