Megint borul a belváros közlekedése

Az Eon augusztus eleje óta gázvezeték-rekonstrukciót hajt végre a Perczel Miklós utcában. A munkálatok miatt itt ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani, ráadásul a három hónapig tartó, 3 ütemből álló munka csak most ér a második szakaszba.

hirdetés

Az ideiglenes forgalmi rend szeptember 8-tól változik ismét: ekkortól a Perczel utcát teljesen lezárják a Kisfaludy utca és a Perczel utca 30. közötti szakaszán.

Kétirányú forgalmi rend lesz Munkácsy utcában a Goldmark utca és a Széchenyi tér között, a Perczel utca 2. és 18. között, a Perczel utca 30. és a Lyceum utca között, a Lyceum utca Perczel utca Munkácsy M. utca szakaszán.

A kétirányúsítás miatt a jelzett szakaszon – a korábbiakkal ellentétben – nem lehet majd megállni és parkolni. Ezt a rendőrök ellenőrizni is fogják, s komoly büntetéseket osztogatnak, ahogy korábban is tették.

Zsákutcává válik Kisfaludy utca a Munkácsy utca felől, a Gábor utca a Munkácsy utca felől.

Ezekben az utcákban a megállás és a parkolás is tilos lesz.

A Biokom a Perczel utcában élőknek Perczel M. utcai címre szóló lakcímkártyával és forgalmi engedéllyel rendelkező lakosoknak a kivitelezési munkák idejére díjmentes parkolási bérletet biztosít az I. parkolási zónában (I.A és I.B), amelyhez – a fenti iratok bemutatását követően – Siklósi úti ügyfélszolgálaton tudnak hozzájutni.