Újra elítélték a visszaeső perverz pécsi férfit

Nem jogerősen 2 év börtönre és 3 év közügyektől való eltiltásra ítélte a Pécsi Járásbíróság 2017. január 26-án K.I. vádlottat 6 rendbeli szeméremsértés vétsége miatt. Emellett egy korábbi elítéléséhez kapcsolódó feltételes szabadságra bocsátási lehetőségéből is kizárta.

hirdetés

A vádlott 2016. május 19. napja és június 4. napja között Pécsett, a távolsági autóbusz-állomás környékén, nyilvánosan mutogatta nemi szervét nőknek, többüknek szexuális ajánlatot tett, ráadásul önkielégítést is végzett előttük.

K.I. többszörös visszaeső – már letöltött korábban 1 év 4 hónapot fegyházban ugyanilyen cselekmény elkövetése miatt. 2016. áprilisában szabadult, nem sokkal újabb bűncselekményei előtt.

A Pécsi Törvényszék közleménye szerint a vádlott személyiségzavarban szenved, azonban az a kóros elmeműködés szintjét nem éri el, az a bűncselekmény elkövetése, a felelősségrevonás szempontjából még korlátozó tényezőként sem volt értékelhető.

Az ítélet ellen a vádlott és védője elsődlegesen felmentés, másodlagosan a büntetés enyhítése érdekében jelentettek be fellebbezést, így a határozat nem jogerős.