Újra lesz idén PÉCS EXPO

Június elején újra megrendezik a PÉCSEXPO-t, a régió egyik legsikeresebb és legnépszerűbb ipari és kereskedelmi kiállítását, amely évtizedeken át igazi pezsgést hozott néhány napra a Mecsek aljára.

hirdetés

A programsorozat megújulásának köszönhetően az elmúlt években folyamatosan bővülő kiállítói körrel és növekvő látogatottsággal bizonyította, hogy Pécs emblematikus rendezvényére a 21. században is igény és szükség van. 2013-ban már több mint 220 kiállító jelent meg az Expo Centerben, és az előzetes regisztráció alapján prognosztizálható, hogy a 30. PÉCSEXPO-n ennél is többen lesznek.

–A vevőkkel történő személyes kapcsolatfelvétel minden cég számára nélkülözhetetlen, még az internetkorszakban is. – hangsúlyozta Bognár Szilárd, a június 5-8. között megrendezésre kerülő jubileumi esemény főszervezője. – Ez a legjobb módja a vásárlói igények minden egyébnél pontosabb felmérésének és a sikeres üzlethez nélkülözhetetlen bizalom kialakításának. A PÉCSEXPO sikerének titka, hogy fórumot teremt ezekhez a személyes találkozásokhoz, ahol az érdeklődők testközelből ismerhetik meg a kiállítók termékeit, a cégek pedig begyűjthetik az első kézből érkező visszajelzéseket.

A vásár tematikája idén is három fő gazdasági ágazat köré épül: az ipar, a kereskedelem és a szolgáltató szektor képviselteti magát. A már hagyományosnak mondható módon a standok többsége akciókkal és nyereményjátékokkal várja a látogatókat, de lesznek különféle szakmai és közönségprogramok is.

A vásárnaptárban a helyi cégek külföldi piacra jutását elősegítő nemzetközi üzletember találkozó és a kamarával együttműködve horvát gazdasági nap is helyet kapott.