Újra lesz mérőleovasás és csere a távhős lakásokban

A PÉTÁV Kft. az ügyfelek lakásaiban mérőleolvasást, mérőcserét és megrendeléses munkákat a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt nem végzett. Június 16-án elfogadta az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt, így a korábban felfüggesztett, a lakásokban munkavégzéssel járó tevékenységeket újra végzi a szolgáltató.

hirdetés
Uránia Mozi

A márciustól júniusig elmaradt melegvízmérő-leolvasások és mérőcserék pótolva lesznek.

A PÉTÁV munkatársai minden szükséges óvintézkedést betartanak, csak maszkban, kesztyűben dolgoznak az ügyfelek otthonaiban.

A leolvasások, cserék időpontjáról a lépcsőházak bejáratánál kihelyezett és a levélszekrényekben elhelyezett értesítőkön tájékoztatják az érintetteket, de a térképes kereső használatával, az épület címének beírása után megtudhatjuk, hogy egy adott épületben a közeljövőben lesz-e melegvízmérő-leolvasás vagy mérőcsere.

Az ügyfelek igényeihez igazodva a PÉTÁV két időpontot kínál fel a mérők leolvasására, melyből az egyik 16 óra utánra esik. Ha egyik időpont sem alkalmas, keressék a társaság ügyfélszolgálatát és egyeztessenek időpontot.