Újra a párkapcsolatoké a főszerep februárban!

A szerelmi kalandtúra egy párkapcsolat-erősítő játék. A játék célja, hogy a párkapcsolatban élők a mindennapok rohanásában is odafigyeljenek egymásra és közelebb kerüljenek egymáshoz játékos feladatok segítségével. Az 2019-es kalandtúra a Pécsi Egyházmegye, a Borostyán Egyesület és a Házas Hétvége Közösség szervezésében jött létre a februári Házasság Hete rendezvénysorozat bevezetőjeként.

Öt szórakoztató feladat segítségével jobban odafigyelhetünk a társunkra, közelebb kerülhetünk egymáshoz. A szervezők minden korosztályból játékra hívják a házaspárokat, párokat!

Íme a szervezők felhívása:

Kiránduljatok, tegyetek a társatokért valamit, derítsetek ki a másikról olyat, amiről még soha nem esett szó, üljetek be egy cukrászdába… és ami a legfontosabb: beszélgessetek!

Figyeljetek jobban egymásra!

Ilyen egyszerű lenne?

Igen, mert mindegyik feladat lényege a társunkra figyelés és a vele együtt töltött idő.

Szánjunk a kapcsolatunkra időt!

Az öt feladatból álló kalandtúrát a menetlevélben megadott feladatok elvégzésével, illetve az azokat igazoló pontok kitöltésével teljesíthetitek 2019. január 19. – február 11. között.

A szerelmikalandtura@gmail.com e-mail-címre visszaküldött menetlevelek beküldői között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A menetlevelet és a játékkal, nyereményekkel kapcsolatos információkat a szerelmikalandtura.hu oldalon találjátok.

A játék Facebookon is elérhető „Szerelmi kalandtúra Pécs – Baranya és Tolna megye” néven.

hirdetés