Utcabál a Klimó-körforgalomban

Családi programok, koncertek mellett sörről szólt, szól a Klimó-Aradi utcák kereszteződésében elkészült körforgalom átadása kapcsán csütörtök délutánra meghirdetett – jelenleg is tartó – „Sörforgalom”. A Class FM műsorvezetői délután hatig szórakoztatták a megjelenteket, s hattól pedig koncertek várják a közönséget.

A körforgalom környéke délutánra már megtelt szomjazó pécsiekkel, a kánikulában sorban állva várták a frissítő söröket a Pécsi Sörfőzde Zrt. jóvoltából, s aki kedvet érzett arra, még söröshordó-gurító versenyben is részt vehetett.

Páva Zsolt polgármester délután hat órakor köszöntötte a megjelenteket. Mint mondta, régóta vártak arra, hogy a csúcsforgalmi időszakokban zsúfolt kereszteződés átalakuljon, s könnyebbé váljon itt a közlekedés. Hozzátette ugyanakkor, hogy az építkezés során előre nem látott akadályok – elhúzódó közműkiváltási munkák – miatt megcsúszott a program. Ezért is szeretné megköszönni a környéken élőknek, és az erre közlekedőknek a türelmet. Úgy véli, hogy egy kis kárpótlás is talán ez az ünnep számukra.

Az előzetesen kiadott program szerint sörpocak-szépségversenyt, valamint vizespoló versenyt is rendeznek.

A buli a 4You zenekar koncertjével indul, és várhatóan este tízig tart. 20 órától a Kubalibre, majd egy órával később a Woodiez zenél a publikumnak.

Comments are closed.