Ünneppel tiszteleg a város az idősek előtt

Az önkormányzat a tavalyi sikeres program után idén is színes ünnep keretében tiszteleg Pécs szép kort megért polgárai előtt az idősek világnapja alkalmából. A város hagyományt teremt az október elsején az Expo Centerben otthonra lelő rendezvénnyel.

hirdetés

Pécsett tavaly rendezték meg először a programot, s a városvezetés a hatalmas siker után döntött úgy, hogy ezentúl minden évben hasonló alkalommal tiszteleg az idősek előtt. Idén október 1-jén, délután négy órától rendezik meg a városi ünnepet az Expo Centerben.

Itt a délután folyamán színes, humoros, zenés programokkal és sok-sok jókedvvel várják a szép kort megérteket.
Mint azt Trubics Zorán, a rendezvény szervezője elmondta, négy órától Ihos József ad ízelítőt humorából, s a legendássá vált „Kató néni” szerepét ölti ismét magára. Ezt követően, öt órától Soltész Rezső énekes, zeneszerző, szövegíró adja elő legnagyobb slágereit, köztük minden bizonnyal az 1981-től mindenhol sikert arató „Szóljon hangosan az ének!” című örökzöld nótát.

Az Expo Center Zsolnay-termében zajló műsorok közben természetesen folyamatosan üzemel majd a rendezvényközpont büféje is, valamint a Tettye Forrásház Zrt. palackozott pécsi vizet fog osztani a várhatóan nagy számban érkezőknek.