Kiszélesítik a Nagykozári utat

Március 22. és április 3. között felújítások lesznek a Nagykozári úton, a Sövény utca és a Cinege dűlő között. A Biokom az útburkolat szélesítési munkálatait végzi el.

A tevékenység során a cég munkatársai a jelenleg három méter széles szilárd burkolatot 5,5 méterre szélesítik ki az adott útszakaszon, 190 méter hosszan annak érdekében, hogy fokozzák a közlekedésbiztonságot a gépjárműforgalom számára.

Az útburkolat-szélesítési munkálatok indokolttá tették a forgalmi rend megváltoztatását, így Pécsről Nagykozár irányába egy irányú úton lehet, míg Nagykozárról Pécsre bejutni csak a Bogádi úton át tudnak az autósok.

Az útépítési munkálatok részleges forgalomkorlátozással járnak, az érintett szakaszon a forgalom egy sávban (fél pályán) jellemzően biztosított lesz, de rövid időszakokra (5-10 percre) teljes útlezárásra is lehet számítani.

A közlekedést tájékoztató táblák segítik, és szükség esetén a forgalmat kézi irányítással is biztosítják.

A tevékenység ideje alatt a Biokom arra kéri az autósokat hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek, valamint előre is köszönjük a Közlekedők megértését és türelmét!