Útlezárás lesz vasárnap Pécsen

2015. május 3-án 8:00 és 14:00 között a zrínyi Miklós utca első harmada elzárásra kerül a forgalom elől a Szent andronikosz és junia kápolna avatása miatt.

hirdetés

2015. május 3-án kerül sor a Zrínyi utca szerb ortodox kápolna avatására, melyet Őszentsége Irinej pátriárka celebrál. Az utca szakaszos lezárására a hívők várható nagy létszáma és a rendezvény biztonságos lebonyolítása miatt szükséges.

A teljes lezárás a Zrínyi utca Várady Antal utca felöli részétől egészen a Munkaügyi Központ épületéig tart (Zrínyi utca 11).

A forgalmi rend május 3-án 8:00 és 14:00 között a következőképpen módosul a lezárás miatt:

– Az érintett időszakban a Zrínyi utcába történő behajtás lehetővé válik a Jókai utca felől, azaz a Zrínyi Miklós utca megközelítésére a Várady Antal úton továbbhaladva, a Mátyás Király utca-Jókai utca útvonalat használva nyílik lehetőség. Az ideiglenes forgalmi rendnek megfelelően a behajtási tilalom feloldásra kerül a Mátyás király utca- Várady Antal utca és a Jókai utca- Zrínyi Miklós utca csomópontokban.

– A Zrínyi utca első harmada a Várady Antal utca felől teljes egészében elzárásra kerül a forgalom elöl.

A Budai Szerb Ortodox Egyházmegye, mint házigazda az érintett lakosság szíves türelmét kéri az ideiglenes forgalmi rend változás kapcsán.