Üzleti konferenciasorozat kis- és középvállalatoknak

Meghívó:

hirdetés

A K&H Bank Zrt. és a Piac & Profit üzleti magazin országos konferenciasorozata a kis- és középvállalatok döntéshozói számára.

Helyszín: Pécs, Hotel Palatinus (Király utca 5.)
Időpont: 2011. április 14. csütörtök 9.30 – 15.30 óra

A kormányzat stratégiai szerepet szán a kkv-knak a magyar gazdaság fellendítésében, a munkahelyteremtésben, a hazai gazdaság versenyképességének növelésében. A versenyképesség növeléséhez természetesen elsősorban pénz, likviditás, hitelfelvevő-képesség és pályázóképesség szükségeltetik. De ugyanilyen fontos az is, hogy jó döntéseket hozzunk a cég fejlesztési irányairól.

Ha szeretne ezekről bővebben is hallani, feltétlenül jöjjön el ingyenes konferenciánkra!

Kérdezzen Ön is a K&H Bank Zrt., a Magyar Posta Zrt., a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ – MAG Zrt., az ELO Digital Office, a Magyar Telekom Nyrt., az Opel Hungary, a Hewlett-Packard Magyarország Kft., a Complex Kiadó képviselőitől és még számos más szakembertől.

A rendezvény ingyenes! Csak regisztrálni kell!

Regisztráció a Piac&Profit honlapon

A konferencia résztvevői a nap végén egy 3 napos, 2 éjszakás wellness pihenést nyerhetnek!

A konferencia résztvevői Piac és Profit magazin előfizetést kapnak.

A K&H Csoport kisorsol a résztvevők között egy darab térítésmentes ÚSZT Vállalkozásfejlesztési Program kitörési ponthoz illeszkedő, normatív (automatikus) pályázat elkészítését a K&H Pályázati tanácsadás igazgatóság munkatársai segítségével.

Partnereink, a Magyar Telekom Nyrt. és az ELO Digital Office a nap végén, a kérdőíveiket kitöltők között ajándékokat, ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

Információ és részletes tematika: dr. Sikó-Vlajk Viktória, 239-95-97, vsiko@piacesprofit.hu, www.piacesprofit.hu