Válasszuk a hazait!

Magyar Termék védjegyet kapott a DDC Beremendi Gyárának összes cementterméke.

hirdetés

A Duna-Dráva Cement Kft. komoly elismerést tudhat magáénak, hiszen első alkalommal nyerte el cementgyártó vállalat a rangos Magyar Termék védjegyhasználati jogot. 2015 tavaszától a Beremenden készült összes zsákos cementtermék csomagolásán megtalálható lesz a védjegy.

A Duna-Dráva Cement Kft. a tavalyi év során sikerrel pályázott a ”MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft. védjegyeinek elnyerésére, amelynek eredményeképpen 2015 tavaszától az elismerést jelentő Magyar Termék és Hazai Termék minősítéseket zsákos cementtermékein is feltünteti. A független szakértői zsűri által odaítélt védjegylicenc célja, hogy igazolja a termékek megbízhatóságát, jogszabályi megfelelőségét és tanúsított hazai eredetét. Minden megvásárolt Magyar Termék – legyen az élelmiszer, tisztítószer, vagy építőanyag – hazai munkahelyet teremt, támogatja a nemzetgazdaság fejlődését, valamint garancia arra, hogy ellenőrzött, minőségi termékről van szó.

beremendicement

A DDC Beremendi Gyárának 100 éves iparági tapasztalatával a legmodernebb gyártási technológiával, környezettudatosan állítja elő termékeit, amelynek köszönhetően a vállalat minden Beremenden készült cementterméke elnyerte a rangos Magyar Termék minősítést. A védjeggyel ellátott termékek igazoltan a legjobb minőségű, 100%-ban magyar alapanyagokból, magyar munkaerő segítségével, hazai gyárakban készülnek.

A Társaság Beremendi Gyárának összes terméke mellett a Váci Gyár négy cementje szintén megkapta a rangos Magyar Termék védjegyhasználati jogot, míg további négy, csak Vácott gyártott cementtípus Hazai Termék minősítéssel gazdagodott. Ez utóbbi, Hazai Termék minősítésű cementtermékeket 96,8 százalékban magyar alapanyagokból, magyar szakemberek munkája által, Vácott gyártják.

beremendi cement

„Büszkék vagyunk arra, hogy a DDC cementgyártóként immár e rangos elismerést viselő család tagjává válhatott. A Magyar és Hazai Termék védjegyek megerősíthetik vásárlóink és partnereink DDC termékekbe vetett bizalmát és elköteleződésüket.” – tudtuk meg Szarkándi Jánostól, a vállalat elnök-vezérigazgatójától.

Kecskeméti Attila a ”MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft. ügyvezetője kiemelte: „A hazai gazdaság jövője az itthon készült termékek vásárlásában rejlik. Örömünkre szolgál, hogy egyre több gyártó – köztük a Duna-Dráva Cement Kft. – ismeri fel ennek jelentőségét és csatlakozik a programhoz. A védjegyek garantálják a hazai eredetet és hitelességet, amely a fogyasztók, a gyártók és az egész magyar gazdaság előnyére válik.”

[box title=”A Duna-Dráva Cement Kft.-ről:” style=”soft” box_color=”#0c972b”]

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk vezető építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. A DDC Cement, Beton és Kavics üzletága, valamint leányvállalata, a Beton Technológia Centrum Kft. közel 500 alkalmazottat foglalkoztat, éves árbevétele 2013-ban meghaladta a 38 milliárd forintot. Két cementgyárban állít elő cementtermékeket, Beremenden és Vácott.

www.duna-drava.hu[/box] [box title=”A ‘MAGYAR TERMÉK’ Nonprofit Kft.-ről:” style=”soft” box_color=”#f6635a”]

A „MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft. egy nonprofit civil szervezet, amely eredetet igazoló tanúsító védjegyek üzemeltetésével foglalkozik, a hivatalos védjegyhasználati licenc kibocsátását végzi. A tanúsítási eljárást a „MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft. által meghatározott, független tanúsító szakértők végzik, a mindenkor hatályos minősítési és tanúsítási szabályzat alapján, így a pályázatok elbírálása politika- és szektor-semleges. A szerződött védjegyhasználók száma jelenleg 135, a védjegyeket viselő termékek és szolgáltatások száma pedig körülbelül 3200.

www.amagyartermek.hu[/box]

(x)