Választás: a baranyai LMP sajtóközleménye

“Tisztelt pécsi, és Baranya megyei választópolgárok!

hirdetés

Köszönetünket szeretnénk kifejezni mindenkinek, aki október 3-án élt választójogával, bármely párt jelöltjét is támogatta.

Köszönjük, hogy a pécsi szavazók 8,3%-a döntött úgy, hogy a Lehet Más a Politika képviselő-jelöltjeire szavaz. Köszönjük, hogy a Baranya megyei választópolgárok több, mint 5%-a támogatta pártunk megyei listáját.

A szavazók ilyen módon kinyilvánított bizalmának eredményeként a Lehet Más a Politika a pécsi Közgyűlésében 2 képviselővel, a megyei közgyűlésben 1 képviselővel lesz jelen. Annak ellenére, hogy az LMP a legfiatalabb párt, kijelenthetjük, hogy ezennel helyi szinten, Pécsett és Baranyában is megkerülhetetlen erővé vált.

Munkánkat becsülettel, felelősséggel, szakértelemmel, és minden esetben a pécsi-, és a Baranya megyei polgárok érdekeinek figyelembe vételével fogjuk végezni. Határozott, de együttműködő ellenzékként fogjuk képviselni a fenntarthatóság, az igazságosság és a részvétel elveit.

Egyúttal gratulálunk a választáson győztes szövetség eredményeihez, és gratulálunk minden induló szervezet vagy párt megválasztott képviselőjének, polgármesterének, és különösen minden sikeres független indulónak.

Külön gratulálunk dr. Páva Zsolt újraválasztott pécsi polgármester úrnak.

Minden polgármesternek és képviselőnek szívből kívánunk jó egészséget, és sok sikert az elkövetkező négy esztendő munkájához.

Dr. Keresztes László Lóránt
önkormányzati képviselő (Pécs Megyei Jogú Város)
Lehet Más a Politika

Dr. Kóbor József
önkormányzati képviselő (Pécs Megyei Jogú Város)
Lehet Más a Politika

Ladányi Attila
közgyűlési képviselő (Baranya megye)
Lehet Más a Politika

és Balogh Edina
megbízott megyei koordinátor
az LMP Baranya Megyei Szervezete
nevében

Hirdetés