Vallomást tett a volt pécsi telepvezető

Tanúvallomást tett az egykor a Bayer-Center Kft.-nél dolgozó telepvezető, aki több rendőri vezetőre is terhelő vallomást tett.

hirdetés


Magori Gézát hétfőn hallgatták meg a Központi Nyomozó Főügyészségen, amely decemberben vette át a nyomozást a Zala megyei rendőrségtől.

A Bayer-Center Építőipari Kft.-t tavaly jelentette fel csalás gyanújával több alvállalkozója, mert állításuk szerint nem fizették ki őket mondvacsinált okok miatt.

Az ügyben el is rendelték a nyomozást, amelyet azért vett át a közelmúltban a nyomozó főügyészség, mert egy újabb feljelentés után rendőri vezetők érintettsége is felmerült.

Az ügyben kedden tett tanúvallomást Magori Géza, aki több mint tíz évig dolgozott a kft.-nél, s közel két évig volt telephelyvezető. Mint közölte: négyoldalas, részletes tanúvallomást tett, amelyben kitért több rendőri vezetőre és országgyűlési képviselőre is a több mint két órán keresztül tartott vallomás során.

Magori nyilatkozatát itt hallgathatja meg:

[audio:https://www.pecsma.hu/wp-content/uploads/2012/01/magori_geza.mp3]

Úgy tudjuk, hogy a telepvezető mellett hamarosan újabb, akár az ügyben koronatanúknak is bizonyuló szereplőt hallgatnak majd meg.