Változások lesznek a betegápolásban Pécsen

Több változás is lesz a PTE Klinikai Központban, a szemészeti részleg recepciója költözik, míg az Infektológiai Tanszéken felújítás lesz. 

hirdetés

Költözik a Szemészeti Klinika recepciója

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Szemészeti Klinika ambulanciájának költözése a hétvége folyamán befejeződik, így a klinika recepciója 2017. július 10-én már a Nyár utcai telephelyen a „D” épületben, kényelmesebb és jobban megközelíthető környezetben lesz megtalálható.

A recepció telefonszáma változatlan: 72/507-580

Felújítás az I. sz. Belgyógyászati Klinika Infektológiai Tanszék fekvőbeteg részlegén

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Rákóczi úti telephelyén az „F” épületben található I. sz. Belgyógyászati Klinika Infektológiai Tanszék fekvőbeteg részlegét és a hozzá tartozó járóbeteg szakrendeléseket az épület felújítási munkálatai idejére 2017. július 10-től, a tervek szerint 2017. augusztus 31-ig a Rákóczi úti telephelyen a „T” épületben helyezik el.

A fekvőbeteg osztály a „T” épület 2. emeletén, a járóbeteg rendelések a „T” épület földszintjén a 105. és 106. helyiségekben kapnak helyet. Az Infektológiai Osztály és szakrendelések telefonos elérhetősége nem változik. A járóbeteg szakrendelések megközelítése a Szendrey Júlia utca felől is lehetséges.