Vasvillával verte, majd megerőszakolta saját lányát

A Pécsi Ítélőtábla 12 fegyházra ítélte azt a férfit, aki megverte és megerőszakolta saját lányát. 

A jogerősen megállapított tényállás szerint a vádlott és korábbi élettársának kapcsolatából 5 gyermek született, közöttük az 1998-as születésű sértett. A vádlott a lányát több alkalommal megpofozta, és vasvillával verte.

2011 nyarán és 2013 novemberében az apa rávette lányát, hogy elégítse ki. Utóbbi alkalmat követően megfenyegette a sértettet, hogy ha bárkinek beszél a történtekről, akkor megöli őt.

2013 év végén vagy 2014 év elején a vádlott és a sértett együtt voltak otthon, mivel a vádlott aznap nem engedte lányát iskolába. Az apa közösülni akart a lányával, azonban a házhoz érkezett a védőnő és egy másik személy, akiknek érkezését a kutya ugatása jelezte, így a vádlott cselekménye meghiúsult.

A Pécsi Törvényszék a vádlottat 2 rendbeli 18. életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt, melyből az egyik folytatólagosan elkövetett, 12 év fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A fellebbezések folytán eljárt Pécsi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság ítéletét megalapozottnak találta és helybenhagyta. Az ítélet jogerős.