VIDEÓ: Részegen, bedrogozva hajtott át egy rendőr lábán egy baranyai autós

A sérült rendőrt a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba.

A rendőrök november 23-án délután Mecseknádasdon egy benzinkútnál intézkedés alá akartak vonni egy sofőrt, mert nem volt a járművén rendszám. A férfi azonban figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzést, és egy földesútra hajtott. Végül egy kiszélesedő füves területen sikerült megállítani.

Az egyik rendőr az autó vezetőoldali ajtajához ment és megpróbálta azt kinyitni, ekkor a férfi elindult a járművel és elsodorta az intézkedő rendőrt, és áthajtott a lábán.

A sérült rendőrt a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba.

A rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd Hidason elfogták. A 29 éves helyi férfival szemben felmerült a gyanúja annak, hogy alkoholt és kábítószert is fogyasztott, az alkoholszonda és a kábítószer gyorsteszt is pozitív jelzést adott.

A rendőrök ezután a férfi lakásán kutatást tartottak, amely során bruttó 201 gramm “kábítószer gyanúját keltő növényi származékot” foglaltak le.

A férfit előállították a Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették. Gyanúsítotti kihallgatására állapota miatt a későbbiekben kerül sor.

Az eset körülményeit a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség és a Komlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az esetről videó is készült, ezt viszont korhatárosra állította be a rendőrség, így csak a YouTube-on keresztül lehet megnézni.

Hirdetés