Vizet osztanak az állomásokon, Pécsen is felfrissülhetünk

A hőségriasztás alatt ismét ásványvizet oszt utasainak a MÁV és a Volánbusz a budapesti pályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon, többek közt Pécsen. 

Az elmúlt másfél hónapban már nem először segíti vízosztással utasait a két vállalat, a nagy hőhullámok miatt június közepén és július elején is szükség volt erre.

Ezúttal szintén Budapesten a Keleti és a Déli pályaudvaron, Kelenföldön, Kőbánya-Kispesten, Rákospalota-Újpesten, továbbá vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, veszprémi, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak ingyenesen vizet a várakozók – olvasható a MÁV-START honlapján.

10 ÉS 17 ÓRA KÖZÖTT OSZTJÁK A VIZET, AMÍG AZ IDŐJÁRÁS EZT SZÜKSÉGESSÉ TESZI.

A Volánbusz az autóbusz-állomások területén csapvizet ad. Ezen felül munkanapokon 12 és 14 óra között a nagyobb forgalmú buszállomásokon – Békéscsabán, Budapesten, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposvárott, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérvárott, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen – szintén ásványvizet oszt.

Készüljetek elegendő vízzel, folyadékkal az utazáshoz!

hirdetés
Uránia Mozi