Vízihulla vár azonosításra

A mohácsi rendőrök még május 9-én találtak rá egy feltehetően vízbe fulladt férfi holttestére a Duna mohácsi szakaszán. A vizsgálat eddigi adatai szerint bűncselekményre vagy idegenkezűségre utaló körülmény nem volt megállapítható, a férfi valószínűleg pár héttel korábban fulladt vízbe. Azt viszont nem tudják, ki volt az illető.

hirdetés

A férfi személyleírása szerint erős testalkatú, középkorú férfi, testmagassága 192 cm. Rövid, kb. 4-5 cm hosszú fekete hajú, az arcon 1 cm-es sötét szálakból álló körszakáll és pofaszakáll. Testén műtéti heg, tetoválás vagy egyéb különös ismertetőjel nem található.

Ruházata:

Cipő: Josef Seibel márkajelzésű, barna színű, bőrből készített, fekete színű fűzős cipő, benne 1 pár bőr-műanyag talpbetét

Nadrág: szürkés-barna színű kordbársony nadrág, a nadrág belső szárára TCM feliratú címke van varrva- a nadrágba befűzve 135 cm hosszúságú barna bőr öv, sárga csattal

Alsóruházat: Fekete színű zokni, melyen minta, felírat nem látható, kék vagy fekete színű alsó nadrág (un. fecske) belül TCM márkajelzéssel, 6/L méretjelzéssel “Man Side by Side” feliratú bevarrással, fehér színű atléta Mark & Spencer márkajelzésű “92-102 cm, 36-40 in” méretjelzéssel.

Ing: Az ujjak végén patenttal ellátott,- piros-fehér-fekete kockás ing, a gallér alatt LOBSTERHOUSE felírat,- az ing gombokkal van ellátva

Kabát: barna színű műbőr kabát, belül BASEFIELD felírat, XL méretjelzéssel a zsebeken

Ékszer: A jobb kezének gyűrűsujján egy ezüst színű karikagyűrű, melynek mindkét szélén a teljes hosszában pont és félhold alakú mintázat látható. (Kép csatolva)

A rendőrség kéri, hogy aki a megadott ruházat és személyleírás alapján a személyt felismeri, az azonosításában érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Mohácsi Rendőrkapitányságon személyesen vagy a 69/511-340-es illetve a 69/511-050 –es telefonszámon.