Vonzza a külföldieket Baranya!

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő is a legjobbak között

A legfrissebb 2015-ös felmérés szerint Harkányfürdő nemcsak az ország egész területéről, hanem számos külföldi országból is a régióba vonzza a látogatókat. A horvát és német turisták mellett, szép számmal akad még cseh, osztrák, olasz, de még ciprusi, orosz és kínai fürdőlátogató is.

hirdetés

A fürdő teljes forgalmára vetítve a látogatóknak csupán bő egyharmadát teszik ki a régióból érkezettek, további egyharmadot jelent a horvát, német és cseh turisták száma és a maradék egyharmad jut a távolabbi belföldi, így pl. a budapesti, bajai és szekszárdi vendégekre.
A fürdő sokszínű szolgáltatási palettája éppúgy tartalmaz pezsgőmedencét, szaunát és gőzkabint, mint különféle masszázsokat illóolajjal, vákuummal vagy akár csokoládéval, de a különlegességeket kedvelők is otthon érezhetik magukat, hiszen tematikus szauna szeánszok, thai masszázs, biorezonancia vagy akár Bemer mágnesterápia is igénybe vehető.

A gyógyító kénes víz igazoltan alkalmas mozgásszervi problémák kezelésére, bizonyos nőgyógyászati panaszokra és a meddőségre, valamint a pszoriazis orvoslására is.
A harkányi gyógyvíz nem csak külsőleg, hanem ivókúra formájában belsőleg is jótékony hatással bír. A gyógyító nedű javítja az emésztést, értágító hatással bír, fokozza az anyagcserét, csökkenti a vérnyomást és a vércukrot, a vízben oldott állapotban jelen lévő karbonszulfid a bőrön át aktívan felszívódik, majd beépül a porcokba és az érelmeszesedés megelőzésére is alkalmazható.

Bővebb információ: info@harkanyfurdo.hu