Weisz Fanni szereti, ha kényeztetik

Friss, fitt, a bőre tökéletes, a sminkje kifogástalan, a ruhája egyszerű és csinos, visszafogott, az arcán pedig folyamatos a mosoly. Weisz Fanni azt mondja, fáradt, de ez nem látszik rajta. A napokban a Balatonra utazik, ott majd pihen – legalábbis szeretne.

hirdetés

Azt, hogy melyik tóparti városba megy pontosan, nem árulta el, tehát uraim, a kecses hölgy bárhol feltűnhet, nem árt jól körülnézni. Az biztos, hogy egyszerű, egyszínű bikiniben lesz.

Ha étterem közelében látják, akkor vagy pizzát, vagy hamburgert, vagy hot-dogot eszik. Mert imádja. (Az alakja nem erről árulkodik – a szerk.) A dinnyéért pedig egyenesen odavan. Bármennyit képes belőle felfalni, ez a kedvenc gyümölcse.

Munka mellett belefér egy kis szórakozás is? Szoktál bulizni?

Nem szeretek diszkóba járni, túl sok a részeg őrült. Sajnos – főleg mostanában szörnyű dolgok történnek, így inkább nem járok sehová. Zártkörű házibulikba viszont sokszor megyek, a barátaimmal beszélgetünk, táncolunk.

Ilyenkor egy kis alkohol is lecsúszik?

Egyáltalán nem iszom alkoholt, szilveszterkor is csak egy korty pezsgővel koccintok. Nem is szeretem az ízét.

Mi újság van a pasikkal? Elrabolták már a szíved, vagy reménykedhetnek még az ifjú titánok?

Reménykedni mindig lehet… (nevet) Erre a kérdésre inkább nem válaszolnék…

Milyen számodra a tökéletes férfi?

Hogy külsőleg milyen, hány éves, egyáltalán nem érdekel. Viszont legyen udvarias, nyissa ki nekem az autója ajtaját, kényeztessen, érezzem, hogy nő vagyok mellette. Ami fontos, hogy legyen határozott, igazi férfi.

Azt hiszem, mindannyian erre vágyunk…

Igen, tudom, de nem sietek sehova. Eddigi kapcsolataim mindig jól indultak, aztán később jön rá az ember, hogy akit „karácsonyfának” hitt, az csak egy fenyőfa…, és ő aggatta tele valótlan díszekkel.

A napokban tehát a Balcsin leszel.

Jaj, már nagyon várom, nézd, meg milyen fehér vagyok! Sokat napozom majd, meg persze vízibiciklizünk is, azt imádom. Gyerekkoromban nagyon sokat szeltük a habokat. Olyan jó volt! Jaj, tényleg, és lángost is eszem majd egy nagyot. Sajtos-tejfölöset!

Nos, uraim, a feladat adott. Aki kíváncsi Fannira, keresse meg a Balaton-parton a napfényben, vagy a vízben a bringán, vagy a lángososnál a sorban vagy dinnyével a kezében.

Fanniról még több képet ITT láthatnak!