A Pécsi Egészségfejlesztési Iroda (EFI) Életmódváltó Programot hirdet!

2021-ben az Életmód Okosan Program plusz elemmel bővült. Az új modul 12 hetes és a résztvevő céljainak, életkorának, nemének megfelelően személyre szabott. Dietetikus segít az étrend átalakításában, de lehetőség van folyamatos kapcsolattartásra, személyes és online előadások meghallgatása mellett pedig tanácsadást is kérhet az ember a mozgást, sportot, életmódot illetően. A program kezdetekor, valamint 4 hetente állapot- és testösszetételmérést tartanak.

hirdetés

– Szeretnénk segítséget nyújtani az újévi fogadalmak betartásában egy 12 hetes életmódváltó programmal, melynek keretében ingyenes szakmai segítséget kínálunk a Pécsi járás lakosságának, hogy mindenki elérhesse év elején kitűzött céljait. Legyen szó akár fogyásról, izomtömegnövelésről, vagy alakformálásról, munkatársaink segítenek személyre szabott étrend kialakításában is – mondta ezzel kapcsolatban Hideg Balázs, az EFI szakmai vezetője.

A programba történő regisztráció már elindult, de a jelentkezéseket folyamatosan várják az efi.pecs@eeipecs.hu címen, illetve Facebook-oldalukon üzenetben.

Folytatódnak a népszerű előadások a virtuális térben! 

Az új programon felül februárban ismét tervezik elindítani azt az előadás-sorozatot, mely tavaly novemberben már nagy népszerűségnek örvendett. Ennek keretében 6 héten át, hetente 4 előadást láthatnak az EFI Facebook-oldalát követők. A lakosságnak elsősorban az esti időpontokat ajánlják, hiszen ilyenkor olyan témával foglalkoznak, amivel manapság nem lehet eleget: a stresszkezeléssel. Délelőttönként pedig veszteségkezelés és a diákoknak magabiztosságkezelés lesz a fő irányvonal.

A Pécsi Egészségfejlesztési Iroda az „Alapellátás és népegészségügy rendszerének átfogó
fejlesztése – Népegészségügyi helyi kapacitás fejlesztése” című, EFOP-1.8.19-17-2017-

00012 – számú projekt keretében valósul meg.

(x)