7 kötelező cucc a konyhatündéreknek!

A lustaság századában minden gyártó az egyszerűségre és az idő hatékony kihasználására törekszik. A tapasztalt háziasszonyok (vagy urak) pedig tudják, hogy az ötletes kütyük nagyban megkönnyíthetik a főzést, és az életünket.

1.Tárolódoboz állítható dátumos kijelzővel

Tegye fel a kezét, aki még nem hagyott soha megromlani kaját a hűtőjében! Senki? Sejtettük. Ez az ötletes tárolódoboz pont ezekre az esetekre ajánlott. Aki hajlamos elfelejteni, mióta érlelgeti a többnapos vacsoráját, mindenképpen szerezzen be egy ilyen dobozkát. Ide kattintva elérhető.

konyha, tárolás, kellék

2. Praktikus tojásverő edény

Ebben a szilikon tálban könnyedén verhetjük fel a tojásokat, sőt a leírás szerint – ha erre van igény – rántottánkat a mikróban is egyszerűen elkészíthetjük, hiszen a szilikon állja a hőt. Ide kattintsunk a vásárlásához.

3. Helytakarékos tortahordó

Ha sűrűn készítünk süteményt/tortát ünnepségekre, eseményekre, akkor biztos tudjuk, mekkora macera visszarabolni a buli után a tárolóedényt, amiben a finomságokat szállítottuk. Ez az összecsúsztatható tortahordó kiürítés után a táskánkban is elfér! Itt tudjuk megvásárolni.

4. Malac formájú tojásszeparátor

Az idő pénz! Ne pazaroljuk az időnket a tojásfehérje és a tojássárgája elkülönítésére, hiszen ezeket a perceket sohasem fogjuk visszakapni! Ezzel a divatos malackával könnyedén dolgozhatunk, ide kattintva érhető el.

konyha2

5. Répa alakú répatartó

Ha a banán alakú banántartót szeretted, ezt is imádni fogod. Répa alakú répatartó. A kép beszéljen magáért. Vásárláshoz kattints ide.

6. Bőröndalakú sajtreszelő

Nem is azért szeretjük ezt a konyhai kelléket mert jól néz ki, hanem azért, mert megelőzi tragikus sajtveszteséget! Minden apró darabka számít! Ezzel a kellékkel csak reszelünk, reszelünk, és az egész sajt hibátlanul, a bőröndben lesz a végén! Ide kattintsunk ha megtetszett a termék.

7. Szilikon emberke: ha kifut a leves

Ha sokszor kifut a forró leves a lábasból, akkor ez a kütyü rendkívül megkönnyítheti az életünket. Az apró szilikon emberkéknek köszönhetően egy kis résen távozhat a gőz, így nem fog kifutni a leves, szósz, tészta, vagy bármi, amit főzünk. Ide kattintva szerezhetünk be egyet!

konyha5