Izgalmas Valentin-napi játékra invitálják az önzetlen véradókat

Itt olvashattok a pécsi véradásokról február 10-e és 16-a között. Valentin-nap ráadásul egy izgalmas játékra invitálják az önzetlen véradókat.

hirdetés
Uránia Mozi

Állandó véradási lehetőség: Pécsi Regionális Vérellátó Központ, Pécs, Pacsirta u. 3.
Telefon: +36 72 215-634 vagy +36 72 211-920

Véradási időpont: hétfő, csütörtök: 8.00–17.00; kedd, szerda, péntek: 8.00–15.00 között.

Valentin-napi véradás

A Valentin-nap nem a felesleges ajándékokról, hanem a közös emlékekről szól. Nem csak a szerelemről, hanem az emberi kapcsolatokról is. Tegyük felejthetetlenné egy közös élménnyel!

Adjunk vért együtt, legyen akár a szerelmünk, barátunk vagy családtag, lepjük meg véradással egy vérre szoruló, gyógyuló embertársunkat!

Február 14-én marcipánszívvel köszönik meg a véradást minden véradónknak, a Valentin-heti véradós játék keretében pedig izgalmas élményeket sorsolnak ki a páros/csoportos véradók között.

A játékban való részvétel menete:

1. Adjunk vért február 10. és 16. között.
2. Készüljön fotó a közös véradásról.
3. Az elkészült fotót a nevekkel és taj-számokkal együtt február 17-ig a valentinnap@ovsz.hu címre kell elküldeni!

A képek 2020. február 18-án az Országos Vérellátó Szolgálat Facebook-oldalán, a Valentin-nap 2020. fényképalbumba kerülnek. A feltöltött fotókra egy héten át lehet gyűjteni a lájkokat. A 15 legtöbb lájkot kapó beküldő között 5 darab Feldobox kalanddobozt sorsolnak ki.

Véradásra jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, de még nincs 65 (első véradók esetén a felső korhatár 60 év), testsúlya eléri az 50 kilót és egészségesnek érzi magát. Véradáshoz hozza magával a személyazonosító igazolványát, lakcím- és tb-kártyáját.

A véradásokról további információ: ovsz.hu; voroskereszt.hu, veradas.hu

hirdetés
Uránia Mozi