Télen is érdemes útnak indulni!

Megkezdődött a Magyar Turisztikai Ügynökség téli kampánya, amelyben a hazai úti célok és a négy évszakos Magyarország attrakcióinak felfedezésére ösztönöznek. 

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) célja bemutatni, hogy Magyarország minden évszakban, így télen is számos látnivalót, felfedezésre váró tájat kínál a belföldi utazók számára, tehát ilyenkor sem kell otthon maradni vagy külföldön keresni kikapcsolódási lehetőséget.

Ilyen látnivalók többek között a Dunakanyar, Gyula és vidéke, Sopron és környéke, de sokan mennek Szilvásváradra is, ugyanis ebben az időszakban is csodálatos látványt nyújt az itt található fátyolvízesés.

Ezen kívül sokan érkeznek a baranyai megyeszékhelyre, Pécsre is, ahol a Széchenyi téren és a Zsolnay-negyeden kívül sokan látogatnak fel a Niké-szoborhoz, ahonnan gyönyörű látvány tárul elénk.

A Hello Tél elnevezésű kampányban január 15. és február 28. között több mint 150 szálláshely, fürdő, étterem és más turisztikai attrakció várja speciális ajánlatokkal és kedvezményekkel a belföldi utazókat.

További információ az akcióról és a részt vevő szállásokról itt és itt.

Hirdetés