Sűrűbben járnak az éjszakai buszok a PEN alatt

A Pécsi Egyetemi Napok ideje alatt (2016. április 28-30.) a BIOKOM Mobilitási Központja sűrűbben indítja az éjszakai járatokat.

A 2-es és a 973-as járatok egész éjszaka 30 percenként közlekednek a fesztivál ideje alatt és csatlakoznak egymáshoz az Árkádnál, továbbá  0.10-kor és 1.10-kor közvetlen 973Y járat indul a Zsolnay Negyedtől a Csontváry utcán át a Malomvölgyi út felé, illetve ugyanezen időpontokban 930Y járat indul az egyetemi kollégiumok irányába a Tettye utca – Alagút – Ifjúság útja – Klinikák – Szántó Kovács János utca felé.

Jellemzően csuklós autóbuszok indulnak majd éjszaka, amelyekre a bérletek, a napijegyek, 3 és 7 napos jegyek továbbra is érvényesek, illetve a fesztivál ideje alatt az éjszakai járatokon az elővételben váltott 300 Ft-os jegyeket, valamint a gyűjtőjegyeket is elfogadják.

A Mobilitási Központ kéri az utazókat, hogy ennek megfelelően előre váltsák meg a jegyüket a gördülékenyebb felszállás érdekében! A TÜKE Kártyával rendelkező hölgyek továbbra is díjmentesen vehetik igénybe péntek éjjeltől hétfő reggelig az éjszakai járatainkat.