Számolja ki, mennyit nyer a Tüke Kártyával!

Már csak pár napjuk maradt azoknak, akik márciustól tovább szeretnék élvezni a Tüke Kártya nyújtotta kedvezményeket – például a kedvezményes bérletvásárlást. Február 28-án ugyanis lejár a 2016. december 31-ig érvényes kártyák meghosszabbított érvényességi határideje. Az új Tüke Kártyák érvényességi ideje 2018. február 28.

hirdetés

Napjainkban már több mint 200 elfogadóhely tartozik a Tüke Kártya Programhoz. A tulajdonosok könnyen kiszámolhatják és megbecsülhetik a Tüke Kártya-kalkulátor segítségével, hogy mennyi megtakarítást érhetnek el egy év alatt a kártyával.

Kalkulátor

A Tüke Kártya számos nyereményjátékkal, városi rendezvényeken érvényesíthető egyedi kedvezményekkel és különleges, szezonális akciókkal készül a 2017-es évben is.

Ébredjen a Tüke Kártyával! Segítünk a fáradt reggeleken!

Új partnerünk, a Dohányker Csoport a város 12 trafikpontján kínál 10%-os kedvezményt a frissen őrölt kávék árából a Tüke Kártyával rendelkezők részére. Keresse a Tüke Kártyát elfogadó helyek matricáit a trafikpontokon!
(A szolgáltatást csak 18 éven felüli kártyatulajdonosaink vehetik igénybe.)

Megnézem a trafikpontokat!

Gondolunk az autóval közlekedőkre is!

Köztudott, hogy a Tüke Kártyával kedvezményes áron vehető igénybe Pécsen a tömegközlekedés. Új partnerünk, a Club Petrol csatlakozásával az autóval közlekedő kártyatulajdosaink is élvezhetik a kedvezményeket, s akár 6 Ft-ot takaríthatnak meg literenként Tüke Kártyával való tankolásaik után.

Megnézem a Club Petrolt!