Pécsett erős lesz a decemberi zenei kínálat, de a változatosság kedvéért mutatunk 3 koncertet, amelyek különböző helyszíneken, más-más műfajt képviselve kínálnak igazi év végi kikapcsolódást.  

A Simply English és barátai adventi koncertje

Angol karácsonyi hangulat a Simply English együttessel és barátaival. Az esten tradicionális és populárisabb angol nyelvű karácsonyi dalok csendülnek fel, majd Sári László olvas fel rövid részleteket a brit karácsonyi irodalomból. Ez alkalommal először szólal meg Magyarországon Tony Hewitt-Jones zeneszerző karácsonyi kánonjai közül egy válogatás. Igazi karácsonyra hangoló koncert december 3-án a Művészetek és Irodalom Házában!

Ed Philips & The Memphis Patrol

Elvis Presley slágerei hatalmas energiával és egyedülálló megjelenéssel szólalnak meg az Ed Philips & the Memphis Patrol koncertjén, december 7-én a Zsolnay Negyed E78-as koncerttermében. Őrületes rockabilly és a legjobb Elvis-számok várnak!

Péterfy Bori & Love Band – Másfél Milliárd Másodperc

Péterfy Bori jubileumot ünnepel: életéből eltelt másfél milliárd másodperc, ezért ünnepi, ülős-akusztikus-pszichedelikus koncertet tart a Kodály Központban! December 13-án a Love Band mellet színpadra lép Péterfy Gergely író és a slammer-rapper Saiid is!

Részletek: pecsprogram.hu

(x)

Hirdetés