Hirdetés

A nyári fesztiválszezon után sem csökkennek a szórakozási lehetőségek, sőt! Mutatunk 3 tuti programot szeptemberre.

A Zsolnay-negyed éjszakája

Egy jól ismert hely, ahogyan még sohasem láttad! Szeptember 15-én egy varázslatos éjszaka vár a Zsolnay-negyedben különleges tárlatvezetésekkel, éjfélig tartó családi programokkal! Lesznek hangulatos szabadtéri koncertek, éjszakai társasjáték party, filmvetítés, távcsöves égboltmegfigyelés, pezsdítő táncház, és persze a Zsolnay-örökséget bemutató kiállítások éjszaka még különlegesebb élményt nyújtanak!

Pécsi Napok

Rendkívül változatos programsorral, négy helyszínen várja az érdeklődőket idén a Pécsi Napok, szeptember 20–23. között. Fellép a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Mongooz and the Magnet, itt lesz a közönségkedvenc fúvósbanda a Band of Streets és még a komolyzenébe is belekóstolhatunk a Pannon Filharmonikusok jóvoltából. Takács Eszter és Juhász Kristóf előadásában látható az Első puszi gyerekelőadás, Horvátországból érkezik a Wind orchestra of City of Petrinja és a buliimádók sem fognak unatkozni, hála a Necc partynak. A Bor és Dal Ünnepén a szüreti felvonulás mellett különböző népek bordalaival és táncaival ismerkedhetnek az érdeklődők. Mindezt négy helyszínen, a Széchenyi téren, a Kossuth téren, a Sétatéren és a Szent István téren.

Budapest Klezmer Band koncert Falusi Mariannal

A klezmer nemzetközileg is elismert képviselői ezúttal Falusi Mariannal lépnek színpadra szeptember 23-án 19 órakor a Kodály Központban. A Budapest Klezmer Band 2000 óta 10 különböző rangos elismerést és díjat kapott. A „magyar zenei kultúra szerves részét képező klezmer stílus nemzetközi népszerűsítésért” Kossuth-díjjal is kitüntetett Jávori Ferenc és zenekara az eltelt 25 év alatt jelentős ismertségre és lelkes rajongótáborra tett szert.

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét