A cappella világsztár Pécsett!

A Kodály Központba ősszel a hazai kedvencek mellett egy népszerű, nemzetközi előadó is érkezik, ugyanis november 3-án Kanada elsőszámú vokálcsapatát köszönthetjük a színpadon!

A Cadence már húsz éve az a cappella szerelmeseinek kedvence világszerte. Hogy is kell elképzelni az előadásukat? A rivaldafény kigyúl, a tömeg elcsendesedik és felcsendül négy pompás hang, mely a teljes zenekari hangzás sokrétűségét képes visszaadni!  A Cadence élő műsorai mindig hatalmas sikert aratnak. Az előadásaikat az összetett harmóniák, a különleges feldolgozások, a mesteri énektudás és a szívből jövő szórakoztatás megbabonázó elegye jellemzi. A színpadi show és a közönség bevonása elengedhetetlen kelléke a koncerteknek. Ha nem hallanánk a saját fülünkkel, hogy ezek a fiúk mire képesek, el sem hinnénk!

jazzation02
Magyarország első számú jazz-acappella együttese is színpadra lép!

És mi történik, ha a világsztár csapat mellé egy hazai kedvenc csatlakozik? Ezen az estén a Jazzation is színpadra lép, így valójában két koncertet élvezhetnek a látogatók! A tízéves énekegyüttes Magyarország első számú jazz a cappella együttese, öt nemzetközi díjjal, külföldi és hazai koncertekkel.

 

Jegyek és további információ: ITT!

 

Cadence_Press_Photo2
Jókedv és profizmus, egyenesen Kanadából!

Hirdetés