11 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapKultZónaA legjobb programok könyvmolyoknak!

A legjobb programok könyvmolyoknak!

ABC sorrendben pihennek a kötetek a polcaidon? Ha vendég jön, órákig tudsz beszélni legféltettebb antikvár szerzeményeidről? Ha magadra ismertél, akkor ezeket a programokat szeretni fogod!

Éjszakázz a Bagolyfészekben!

Ahogy megszokták a Bagolyfészek rajongók, idén is lesz Kis Könyves Éj! A Bagolyfészek Könyvesbolt és Antikváriumban csak pénteken minden könyvre kedvezmény jár, lesz versdiszkó Bagollyal, könyves kvíz a legjobbaknak, ahol a legtöbb helyes választ adó versenyző értékes könyvcsomagot nyer, illetve fülszöveg verseny, aminek során kedvenc könyvünket tudjuk ajánlani fülszövegben, ha a legjobbak leszünk, ajándékutalványt is kaphatunk.

A helyszínen lehetőség lesz Kis Könyves táska, könyvjelző és poszter beszerzésére. A program délután 16:00 tól egészen éjfélig tart.

Eseményt itt találod!

pexels-photo-300412

Cserélj könyvet a Csorba Győző Könyvtárban!

Ha azok közé az emberek közé tartozunk, akiknek nincs egy külön épületrészük könyvtárnak szentelve, akkor igenis érdemes meggondolnunk, hogy mely köteteket tartjuk meg hosszú évekig. A Csorba Győző Könyvtárnak köszönhetően ingyen és bérmentve cserélhetjük el a már kiolvasott, de még jó állapotban levő könyveinket rég vágyott társaikra május hatodikán. Kattints a további részletekhez.
A látogatás ingyenes, könyvet vásárolni nem lehet, csak cserélni, illetve gyerekkönyvért csak gyerekkönyvet vihetünk!

Eseményt itt találod! 

Utazz vissza a középkorba a Tudásközpontban!

Egy igazi időutazáson vehetünk részt április 26-án a Tudásközpontban. Visszautazhatunk ugyanis a középkorba, így autentikus középkori ételeket ehetünk, meséket hallgathatunk és elutazhatunk a középkori várakhoz 3D-s kisfilmek segítségével. Lesz ezeken kívül iniciálé-festés, címertervezés, kódexkötés, puzzle és irodalmi kvíz is.

Eseményt itt találod!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő