A legszebb ajándék a közös élmény

Egy újabb sapka vagy megint egy kötött pulóver? Ha idén igazán egyedi karácsonyi ajándékkal szeretne kedveskedni szeretteinek, akkor ajándékozzon élményt, hiszen a közösen átélt pillanatoknál nincs fontosabb.

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. sokoldalúan felhasználható ajándékutalványa tökéletes választás karácsonyra, hiszen felhasználásáról az ajándékozott dönthet, legyen szó koncertről, színházról vagy kiállításról. Érvényes például a Kiscsillag vagy Péterfy Bori koncertjére is!
Az ajándékutalvány felhasználható programokra, pontosabban a Kodály Központban a ZsÖK NKft. és a Pannon Filharmonikusok által szervezett koncertekre, a Zsolnay Kulturális Negyedben pedig a ZsÖK NKft. által szervezett rendezvényekre, beleértve a Planetárium és a Varázsóra előadásait is.
Megtekinthetők vele a Zsolnay-negyed állandó kiállításai: A Zsolnay Aranykora – Gyugyi-gyűjtemény, a Rózsaszín Zsolnay kiállítás, a Zsolnay Család- és gyártörténeti kiállítás, a Zsolnay Mauzóleum, a Labor – Interaktív Varázstér, a Bóbita Bábmúzeum és az m21 Galéria.


Az utalvány számos belvárosi helyszínre, látnivalóra is érvényes, így aki tüzetesebben szeretné felfedezni Pécs értékeit, biztosan nem csalódik! Az utalvánnyal bejárhatók a pécsi világörökségi helyszínek (Cella Septichora Látogatóközpont, Ókeresztény Mauzóleum), a Középkori Egyetem, a Pécsi Galéria és érvényes a Művészetek és Irodalom Házában is.
Az ajándékutalvány megvásárolható a felsorolt helyszíneken, 500, 1000 és 2500 Ft-os címletekben, érvényességi ideje 2018. december 31. Egy ajándék, amit öröm adni, de még jobb kapni!

(x)

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés