12 C
Pécs
kedd, április 23, 2024
KezdőlapAbszolút PécsBabakocsik táncolnak a Zsolnay-negyedben

Babakocsik táncolnak a Zsolnay-negyedben

Babakocsi táncot próbálnak a kisgyermekes szülők április 21-én 10 órától a Zsolnay Kulturális Negyedben. A különleges performansz koreográfiáját a Bóbita Bábszínház művészei tanítják be a Pirogránit udvarban, amit nyilvános főpróba is követ.

A szombaton begyakorolt produkció április 30-án az I. Zsolnay Fesztivál programjait gazdagítja majd. A szervező Zsolnay Kulturális Negyed, Kanga Egyesület/Zsebibaba magazin és Pécsimami Közhasznú Egyesület az előadásra nem csak babakocsis szülőket vár: hordozott babával is jelentkezhetnek az anyukák és apukák. A szombat délelőtti eseményen a szülők és (még) babakocsiba, hordozókendőbe bújt babák az egyszerű mozdulatsort megtanulva bizonyítják, hogy már ilyen fiatal korban is öröm a közös tánc.

A főpróbával egybekötött tánctanulás szombaton 10 órától kezdődik a Zsolnay Kulturális Negyed Pirogránit udvarán, és kb. egy órát vesz igénybe. A tanulás után következik a főpróba, kb. 10.30-kor. A produkcióban fellépőként résztvevő kisbabák, anyukák és apukák április 30-án ingyenesen látogathatják majd az I. Zsolnay Fesztivál szabadtéri gyermekprogramjait.

Esőhelyszín: Zsolnay Kulturális Negyed – E78

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő