5 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapKultZónaBest of Kodály Központ mosolyok

Best of Kodály Központ mosolyok

Rendkívül mozgalmas volt a 2017-es év a Kodály Központ számára, hiszen a szárnypróbálgató kisiskolásoktól a hazai kedvenceken át az igazi világsztárokig rengetegen megfordultak a színpadán. Szubjektív összeállításunkban az idei fellépők „mosolyalbumából” szemezgettünk, felelevenítve a legszebb momentumokat. Garantáltan szívmelengető lesz végignézni a jókedvű pillanatokat, egyúttal már érdemes átböngészni a jövő évi programokat is, hogy ne maradjunk le semmiről.

Az Esőember filmzenéjét is jegyző Hans Zimmer Pécsett a Golden Globe-díjas Lisa Gerrarddal lépett fel nagy sikerrel.

Az önállóvá vált Pécsi Balett a Faust, az elkárhozott című, Dubrovay László zenéjére készült táncdrámával mutatkozott be március végén.

Napjaink egyik, ha nem a legjobb a cappella énekegyüttesét, a The King’s Singerst köszönthettük Pécsett áprilisban. A jóképű fiatalemberek nemcsak énekhangjukkal, hanem mosolyukkal is megdobogtatták a hölgyek szívét.

Igazán egzotikus előadást láthatott a közönség a kínai Yunnan tartomány előadásán, a távoli vidék táncosnői is megajándékozták a pécsieket néhány mosollyal.

A szürke októberi napokba varázsolt vidámságot a Sárik Péter Trió, akik laza hangulatban mutatták be Beethoven szimfóniáinak és zongoraszonátáinak jazzesített átiratait.

Pillanatok alatt elkeltek a jegyek Charlie koncertjére, aki nem is okozott csalódást, fantasztikus hangulat uralkodott decemberi koncertjén.

2018-ban sem adjuk alább! Január 6-án újra a Kodály Központba érkezik a MozART Group, február 9-én a Honeybeast dalainak szimfonikus változata csendül fel a Symphoney című koncerten. Március 13-án Like A Rolling Stone címmel hallhatók az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a beat korszaktól a 90-es évekig.

Részletek és jegyvásárlás ITT!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő