Hirdetés

Téli levertség ellen jó szívvel ajánljuk az E78 koncertjeit, melyek garantáltan feltöltenek új energiával és színesebbé teszik a szürke hétköznapokat!

Jazz-sztár az Egyesült Királyságból
Talán az Alan Benzie Trio neve kevésbé ismert még, de Alan Benzie az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb zongoratehetsége, aki már 17 évesen megnyerte a BBC Skócia Fiatal Jazz Zenésze díjat. Zenésztársát, Juhász Mártont kétszer is az év dobosának választották, Andrew Robb bőgős ugyancsak díjnyertes. Még a Guardian-től is kiváló kritikát kapott a trió első lemeze!
Február 7. 20.00, Zsolnay-negyed, E78

Budapest Bár hat vendéggel
A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az Itt van a város turnén bemutatják legújabb dalaikat, melyeket a főváros ihletett. A kétórás koncerten fellép a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László és Szűcs Krisztián.
Február 10. 20.00, Zsolnay-negyed, E78

Ismerős Arcok
A legendás zenekar az elmúlt 18 év legkedveltebb dalai mellett a tavaly októberben megjelent Csak a szöveg című új albumáról is játszani fog több slágervárományos szerzeményt.
Február 23. 20.00, Zsolnay-negyed, E78

Utófarsangi Kalózmulatság
Egy fergeteges utófarsangi mulatság, ahol a folk-metálé és a kelta punké lesz a főszerep némi modern-metál fűszerezéssel. Az est három fellépője: Avement, Rumproof és Lochnesz!
Február 24. 20.00, Zsolnay-negyed, E78

Braindogs – Tom Waits dalok élőben
A koncerten Tom Waits zseniális számai, zenéje, „őrülete” csendül fel a világ egyik legkitűnőbb soul-blues énekesével, Ian Siegallal, valamint Ripoff Raskolnikovval, Kiss Tiborral, Varga Líviusszal, Varga Lacával, Frenkkel és Nagy Szabolccsal közreműködve. Az idei turné során a jól ismert csapat egy megújult programmal lép színre.
Március 1. 21.00 Zsolnay-negyed, E78

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét