12 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapKultZónaCsaládi problémák? Beszéljük meg!

Családi problémák? Beszéljük meg!

Családi konfliktusok, párkapcsolati problémák, generációs feszültségek… Néha mindenkit elfog a tanácstalanság a hozzá legközelebb állókkal kapcsolatban. Ha úgy érezzük, hogy összecsapnak a fejünk fölött a hullámok, érdemes szakemberhez fordulni. A Zsolnay Örökségkezelő NKft. programja révén bárki ingyenesen részt vehet egyéni mentálhigiénés tanácsadáson.

Görgőy Rita és dr. Maros Kitti mentálhigiénés szakemberek fogadják a hozzájuk fordulókat a Zsolnay Kulturális Negyed Herkules Műhelyében. Az egyéni tanácsadás, mentálhigiénés konzultáció tulajdonképpen egy személyes beszélgetés, amely ajánlott fiataloknak, szülőknek, nagyszülőknek a legváltozatosabb magánéleti problémák esetén, legyen szó gyereknevelésről, párkapcsolatról vagy a családi élet konfliktusairól.

– Többgyermekes apukaként én is tapasztalom, hogy rendkívül sok energiát igényel a kiegyensúlyozott családi élet megszervezése. A zökkenők minden családban természetesek, viszont rendkívüli lehetőségnek tartom, hogy ha valaki nem tudja egyedül megoldani a problémákat, akkor van egy szakember, akihez fordulhat, ráadásul a ZsÖK révén ingyenesen – mondta el Vincze Balázs, a ZsÖK ügyvezetője.

A programon a részvétel ingyenes, de egyéni egyeztetés szükséges a [email protected] e-mail-címen.

Az egyéni tanácsadás a Zsolnay Örökségkezelő NKft. Kultúrával a családokért programsorozatának keretében valósul meg. A projekt által két év alatt közel félezer ingyenes, a családokat támogató programot szervez a ZsÖK.
Részletek: ITT

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő