5 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapKultZónaDíjnyertes filmrendezővel és színésznővel folytatódik a Pécsi Cirfandli Esték

Díjnyertes filmrendezővel és színésznővel folytatódik a Pécsi Cirfandli Esték

A Pécsi Cirfandli Esték második, 2018/2019-es évadának következő, december 18-ai beszélgetésén Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművésznővel és férjével, Kisfaludy András Balázs Béla-díjas rendezővel beszélget Hoppál Péter, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának alelnöke.

A Pécsi Cirfandli Esték második, idei évada októberben indult, ekkor az immár hagyományos, könnyed, társalgós, kulturális eseményen Tolcsvay Lászlóval és feleségével, Péreli Zsuzsannával beszélgetett egy pohár cirfandli mellett Hoppál Péter, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának alelnöke.

A házaspár komolyan, néhol humorosan beszélgetett találkozásukról, művészetükről. A havonta jelentkező Pécsi Cirfandli Esték következő, novemberi alkalmával egy hegedűművész házaspár látogatott el Magtár Látogatóközpontba. A Kokas Katalin Liszt Ferenc-díjas és Kelemen Barnabás Kossuth-díjas zenésszel folytatott érdekes beszélgetésről itt számoltunk be.

A Pécsi Polgári Szalon Egyesület szervezésében zajló Pécsi Cirfandli Esték decemberben is visszatér, az idei szezon családok évéhez szorosan kapcsolódó tematikájához hűen pedig egy újabb díjnyertes művészházaspárral találkozhatunk december 18-án 18 órakor a Magtár Látogatóközpontban: a vendégek ezúttal Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművésznő és férje, Kisfaludy András Balázs Béla-díjas rendező lesznek, akik többek között arról osztják majd meg gondolataikat, hogy milyen és mekkora szerepük van egymás művészetében.

Az est házigazdája Lengvárszky Attila, a Pécsi Polgári Szalon elnöke, a beszélgetést pedig természetesen újfent Hoppál Péter vezeti.

A beszélgetésre jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet december 17-ig, a belépődíj ezer forint, amely a helyszínen fizetendő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő