Hirdetés

Február második felében érdemes előre tekinteni, hiszen a tavaszi felfrissülést pezsgő koncertélet segíti a Zsolnay-negyed E78-as koncerttermében. Visszatérő közönségkedvencek és egzotikus kalandok várják a látogatókat, mutatjuk a legjobb márciusi programokat az E78-ban.

Braindogs

Tom Waits zseniális számai, zenéje, őrülete elevenedik meg a Braindogs koncertjén! A héttagú, háromnemzetiségű csapat vadító blues-szeánszot hoz Pécsre, Ian Siegal, Ripoff Raskolnikov, Varga Livius, Frenk, Mischa Den Haring, Nagy Szabolcs és Varga Laca közreműködésével.

Március 6. 20.00, Zsolnay-negyed – E78 Koncertterem

Metronóm Jazz Klub: Trio Squelini

Egy különleges hangszerelésű trió valahol a világzene és a kortárs zene határmezsgyéiről. Etnikus (elsősorban balkáni, afrikai és keleti) hangzások, kortárszenei elemek és klasszikus formák egyaránt jellemzik ezt a változatos zenei anyagot. A koncert különlegességét a megszólaltatott hangszerek is mutatják: Szőke Szabolcs – gadulka, array mbira, sarangi; Szalai Péter – cajon, cajonito, kalimba, bass-kalimba, frame drum, aquaphone, small percussion; Váczi Dániel – alto & sopranino saxophone, kalimba, aquaphone.

Március 7. 20.00, Zsolnay-negyed – E78 Koncertterem

Budapest Bár

A csapat szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Ezúttal a Farkas Róbert vezette csodálatos zenekar, valamint Behumi Dóri, Frenk, Lovasi András, Mező Misi, Szűcs Krisztián és Tóth Vera lép fel.

Március 22., Zsolnay-negyed – E78 Koncertterem

Tommy Katona Trió

A 2007 óta az USA-ban, Texasban élő Tommy Katona újra hazalátogat, és régi barátaival, zenésztársaival, Fekete Attila basszusgitárossal és Somlai Gábor dobossal ad koncertet az E78 klubban, a PMD Blues Band 30 éves jubileumi koncertje alkalmából. Saját szerzemények és feldolgozások is elhangzanak majd koncerten. Special quests: EB Davis, Fehér Ádám.

Március 28. 20.00, Zsolnay-negyed – E78 Koncertterem

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét