Hirdetés

Elegünk van a tucatajándékokból? Exkluzív és fenségesen szép Zsolnay-termékek, ékszerek és különleges ajándéktárgyak közül válogathatunk Pécsett, a Zsolnay Infopont és Shopban! Karácsonyi akciónk keretében ezüst ékszerekre 20%, arany ékszerekre 15% kedvezményt kínálunk.

A Zsolnay-negyed legújabb attrakciójaként megnyílt shopban az október végi megnyitása óta több ezer látogató fordult meg.

– A legnépszerűbbek az eozin termékek, a Pécsre jellemző ajándékok, a kisebb vázák, bonbonierek, ékszerek és ékszerdobozok – számolt be Vincze Balázs, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője. Kiemelte: új szolgáltatásként egyedivé lehet alakítani az ajándékokat, ugyanis feliratozást is vállalnak.

A Kézműves Boltok Utcájának végén található shopban fellelhető a Zsolnay Márkabolt sokszínű árukészlete. Szintén e helyszínre költözött a Zsolnay-negyed Északi Infopontja, így a látogatók tájékozódhatnak a Zsolnay Kulturális Negyed kínálatáról, jegyet válthatnak a turisztikai látnivalókra és programokra, valamint szemezgethetnek a Zsolnay Örökségkezelő ajándéktárgyai, például könyvek, képeslapok között is. Egyúttal a vendégek csodaszép ékszerek közül is válogathatnak, sőt, ékszerjavítás- és készítés is szerepel a szolgáltatások között. Így ha valaki karácsonyi ajándékot keres, itt minden bizonnyal megtalálja a számítását.

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét