10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapHírzónaFelhívás: DVD-gyűjtés a Tudásközpont könyvtárainak

Felhívás: DVD-gyűjtés a Tudásközpont könyvtárainak

Felhívás: „A Pécsi Városszépítő és Városvédő Egyesület Kulturális Szakosztálya a Csorba Győző Megyei – Városi Könyvtárral együttműködve gyűjtést indít a Tudásközpontban működő könyvtárak DVD állományának bővítéséért.

A könyvtár első emeletén az olvasóknak lehetőségük van DVD filmek helyben használatára. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nagy az igény a filmekre, de a lemezek sérülékenyek, szükség lenne az állomány folyamatos frissítésére. Sajnos, az anyagi forrás csekély mennyiségű bővítést tesz lehetővé, ezért a Pécsi Városszépítő és Városvédő Egyesület a lakosság segítségére számítva gyűjtést indít.

Kérjük, hogy akinek van otthon olyan, sérülésmentes DVD lemeze, amelyre már nem tart igényt, június 15-ig hozza el a DVD Gyűjtőpontba, amely a Pécs, Ferencesek útja 1. szám alatt található Brummogda. (Felismerhető a kirakatában található rengeteg játékmaciról.) A DVD Gyűjtőpont minden hétfőn és csütörtökön 14-17 óra között fogadja az adományokat.

A DVD lemezek lehetnek újak és használtak, a fontos az, hogy megtekinthető állapotban jussanak majd el az könyvtárhasználókhoz. Műfaji kötöttség nincs, bár az általánosan elfogadott erkölcsi normákat sértő filmeket kérjük mellőzni!

A könyvtár látogatói nevében is előre köszönjük nagylelkű adományaikat!”

Forrás: Pécsi Városszépítő és Városvédő Egyesület Kulturális Szakosztálya,  Csorba Győző Megyei – Városi Könyvtár
Brummogda

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő