6 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapArtFinom illatok, varázslat, kedves manók - ez mind közös a karácsonyban és...

Finom illatok, varázslat, kedves manók – ez mind közös a karácsonyban és a pécsi mesekönyvben!

Lassan itt a karácsony, mikor minden a szeretetről, a kisgyermekeknek szerzett örömről, a finom ételekről és illatokról, a varázslatos – manókról és más csodás lényekről – szóló történetekről, a közösen eltöltött időről szól. Mi pedig egy olyan pécsi mesekönyvet ajánlunk most olvasóinknak, ami mindezt ötvözi.

Az Illatos Mesekönyv pontosan az, amit sejteni enged: egy kötet tele gyerekeknek szóló, izgalmas és tanulságos történetekkel, kiegészítve néhány jópofa tippel, hogyan is lehet otthon például illatos zsebkendőt, gyurmát, sótálkát, parfümöt, lábfürdőt, vagy éppen limonádét készíteni.

Ráadásul még tanulni is lehet belőle országokról, ételekről, környezetünkről, valamint nyilván a különböző illóolajokról, hiszen ez utóbbiakról a szerző – a Pécsi Aromaház tulajdonosa – mindent tud. Papp Kornélia célja művével, hogy a természet és a kellemes illatok irányában is nyitott és fogékony gyermekeket megismertesse az aromaterápia alapjaival, természetesen számukra érthető és izgalmas formában.

A történetben a szerethető főszereplők, egy testvérpár és egy bölcs idős bácsi mellett felbukkannak varázslények is, kedves manók és tündérek képében. A szépen illusztrált könyvet már olvasni tudó gyermekeknek és közös, hasznos időtöltésre vágyó családoknak is ajánljuk. Minden megvan benne ahhoz, hogy tökéletes ajándék lehessen, akár már a karácsonyfa alatt.

Ha még többet szeretnénk megtudni a kötetről, illetve rendelést adnánk le, IDE KATT! Ha pedig játszunk EZEN a játékon december 12-ig, van esélyünk megnyerni a szépséges könyvecskét!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő