Halott Pénz összehívja a várost a pécsi főtérre

Szeretnél szerepelni az ország egyik legnépszerűbb együttesének klipjében? Szeretnéd, hogy akár több millióan lássanak téged? Ennyien szokták nézni ugyanis a pécsi Halott Pénz klipjeit. A zenekar most összehívja a várost.

A koncerteken, fesztiválokon a rajongók számára mindig hatalmas élményt jelent testközelből átélni kedvenceik előadását, de igen ritkán van alkalom személyesen is szerepelni egy-egy csapat videoklipjében. Pécsen azonban most ez is lehetséges! Egy közös forgatáson lehet szerepelni Halott Pénz új videójában.

Halott Pénz

 

Május 11-én tizenegy órakor a Széchenyi téren lesz a forgatás, amire várják a jelentkezőket a projekt Facebook-oldalán. Hatalmas tömeg várható, már közel kétezren érdeklődnek az esemény iránt.

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere 2004-ben alapította a zenekart, bár az elején szólóprojektnek indult, mára heten vannak a csapatban.

A Fonogram-díjas formáció a hazai zenekarok közül az egyik legnézettebbnek számít a Youtube-on, hiszen jó pár dalát is több mint 20 milliószor látták.

 

Hirdetés